poze header banners

Noutăți CEC Bank

Aici vezi cele mai recente comunicate de presă și noutăți.

PROGRAMUL FINANCIAR DE SUSȚINERE A COMPANIILOR MARI

CEC Bank și EximBank finanțează Rîmnicomb, important furnizor de nutrețuri din grupul Avicola

București, 24 februarie 2022 – CEC Bank a acordat o finanțare de 10 milioane de lei companiei Rîmnicomb, important furnizor de nutrețuri pentru ferme de păsări sau animale, parte din grupul Avicola Focșani. Finanțarea beneficiază de o garanție acordată de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID 19, care acoperă 90% din valoarea creditului.

“În ciuda provocărilor ridicate de pandemie, continuăm să susținem companiile din domeniul agricol, cu atât mai mult atunci când e vorba de firme cu care avem deja o colaborare de tradiție”, a declarat Gabriel Pralea, Director Administrare Reţea Teritorială, CEC Bank.

”Companiile românești au nevoie mai mult ca oricând de programe adaptate la provocările actuale și suntem încântați că, în parteneriat cu celelalte bănci comerciale, putem furniza cele mai eficiente soluții de finanțare”, a spus Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.
Cu peste 30 de ani de experiență în producerea nutrețurilor, Rîmnicomb a devenit un important furnizor în nutriția animală pentru fermele și microfermele de păsări sau animale din România.

Rîmnicomb asigură, atât pentru fermele Avicola, cât și pentru alte ferme sau gospodării, furaje și tărâțe, iar produsele nu conțin hormoni de creștere sau făinuri animale.

Compania are programe de înaltă tehnologie și procesează în fabrica sa materii prime agricole cultivate pe terenuri proprii. Firma comercializează și pui de o zi, proveniți de la Avicola Focșani.
Producătorul de nutrețuri are și o rețea de magazine situate în partea de sud-est a României, în orașe precum Focșani, Buzău, Râmnicu Sărat, Brăila, Galați sau Tecuci și unde comercializează o gamă largă de sortimente de furaje și nutrețuri, șroturi și tărâțe, suplimente, vitamine și accesorii.

Compania are peste 80 de salariați și a avut o cifră de afaceri de peste 57 milioane de lei în anul 2020.
Rîmnicomb colaborează cu CEC Bank încă din anul 2014, beneficiind, de-a lungul timpului, de finanțări în valoare cumulată de peste 11 milioane de lei.